Kovács Margit Óvoda - Győr családias légkör
Várunk az óvodánkba!
KOVÁCS MARGIT ÓVODA
Székhely: 9024. Győr, Répce u. 8./A.
Tel./fax: 96/413 000, OM azonosító:202652
E-mail: kovacsmargitovi@4gmk.hu
Honlap: www.kovacsm.ovoda.org.
Tagóvoda vezető: Máté Mária
Nyitott kapuk napja:
2018. április 04.-05. Szerda, csütörtök 9,00-11,30 óráig

Óvodánk Marcalváros I-en található 1981-ben nyitotta kapuit. 130 férőhelyes, 5 csoportos intézmény Családias légkörben, vegyes életkorú csoportokban fogadjuk a gyermekeket.
Tapasztalt, kiváló szakmai felkészültségű óvodapedagógusokkal és dadusnénikkel rendelkezünk.
Jól felszerelt, világos, napsütötte termekkel, tornaszobával és minden csoportunk számára elegendő nagy, árnyas, az EU-s normáknak megfelelő, a gyermekeknek sok mozgást biztosító udvari játékszerekkel, tornapályával rendelkezünk.
2012.szeptembertől már korszerű, műfüves sportpályával gazdagodott óvodánk, s mozgásfejlesztésünk sokoldalúbbá, hatékonyabbá vált.
Óvodánkban helyi nevelési programunk alapján nagy hangsúlyt fektetünk érzelem gazdag, szeretetteljes, családias légkörre, a gyermekközpontúságra.
A játékba épülő tudatosan tervezett személyiség fejlesztő munkánk során törekszünk arra, hogy egészséges, mozgást szerető és igénylő, kreatív és alkotni vágyó, a világra rácsodálkozó és befogadni tudó harmonikus gyermekeket fejlesszünk.

E feladatok között kiemelt szerepet biztosítunk:
- a művészeti nevelésnek, a sokszínű kézműves tevékenységeknek, mellyel a gyerekek kreativitását, kézügyességét és értelmi képességét fejlesztjük,
- német nyelvi foglalkozásainkon dalokon, játékokon keresztül nyújtott sikerélmény a későbbi nyelvtanulást segíti.
- a testi nevelésnek, amellyel a mozgás örömének felfedezésén túl, a láb- és testtartás javító torna, gerinc-deformitások hibáinak megelőzése és korrekciója, Ayres terápia.
- az egészséges életmód megalapozására is nagy gondot fordítunk. Kirándulásokat, sportnapokat szervezünk rendszeresen, kiváló eredményeket értünk el a városi Ovi Olimpián. Nagycsoportosaink a Kovács Margit Iskolában OVI-FOCI foglalkozásokon vesznek részt, úszni, visszük őket. Jól felszerelt tornaszobával rendelkezünk. Minden héten gyümölcs és vitaminsalátát készítünk a gyermekeknek.
- SÓ SZOBÁNK - amit rendszeresen használnak a gyerekek -, klímája jótékonyan hat a légúti megbetegedések, asztma, allergia gyógyítására
- kulturális programjaink: Kovács Margit Napok, múzeum-, könyvtár-, színház látogatások, gyermeknapi juniális.
Lehetőség van óvodánkban a szülők igénye alapján német, gyermektorna, néptánc, „Mesekuckó” foglalkozásokra.

Szeretnénk, ha Önök személyesen is megismernének bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt nyílt napjainkon és a havi rendszerességgel működő Baba-mama klubunkon, melynek programjai megtalálhatók a Baba-mama menüpontban!
Bejelentkezés

video